Taitoja tulevaisuuden tekijöille

Me taitopolilaiset, eli Taitopolin koutsaus-henkiset kouluttajat, haluamme edistää omalla ammattitaidollamme asiakkaittemme onnistumisia yritystoiminnan eri osa-alueilla.

Meitä taitopolilaisia yhdistää auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys, siksi käärimme omat hihamme erilaisten käytännön haasteiden parissa. 

Taitopolin tarina sai alkunsa Anun ja Mian yhteistyöhalusta. Tänä päivänä tukenasi on kasvava taitopolilaisten joukko.

Mia Janhunen valmentaa yksilöitä ja tiimejä missionaan kestävän yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen. Mialla on pitkä kokemus teollisuuden parista erilaisista talouden asiantuntija- ja johtotehtävistä.

Kouluttajana Mia on saanut kiitosta analyyttisesta vuorovaikutustyylistään ja innovatiivisesta otteestaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Mialla on YAMK-tutkinto yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen erikoisalalta, ja hän on sertifioitu RMP-motivaatiovalmentaja. Lisäksi Mia kouluttautuu parhaillaan ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi.

Anu Lukander on käytännönläheinen kouluttaja, jolla on pitkä kokemus eri alojen yritysten taloushallinnon parissa. Tilitoimistotyössä yrittäjien haasteet tulivat Anulle tutuiksi, ja nyt hän haluaa auttaa yrittäjiä kampittamaan näitä haasteita. 

Kirjanpidon osaaminen yhdistettynä liiketoiminnan haasteiden tunnistamiseen antaa Anulle vahvan pohjan tarjota tukea sinunkin liiketoiminnallesi.

Anu on laskentatoimen tradenomi, KLT-kirjanpitäjä ja koulutettu kääntäjä (HuK).

 

 

Mira Kivistö kouluttaa ja valmentaa laaja-alaisesti erilaisista liiketoimintaan ja yrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Hänen missionaan on yksilöiden ja yritysten potentiaalin tunnistaminen ja hyödyntäminen kestävien tulosten saavuttamiseksi.

Miralla on paljon kokemusta yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, esihenkilötyöstä ja myynnistä. Valmentajana Mira on innostava ja kannustava.

Mira (KTM & Pol.kand.) on sertifioitu EFQM-kouluttaja ja -arvioija, SHL-henkilöarvioija, Peili- ja EASI-valmentaja, Business Coach ja palvelumuotoilija.