Taitoja tulevaisuuden tekijöille

Olemme Anu ja Mia, yrittäjinä toimivia asiantuntijoita. Verkostoiduimme, tutustuimme ja iloksemme huomasimme, että meillä on samankaltainen arvomaailma ja yhteneviä tavoitteita. Meitä molempia yhdistää auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys, siksi käärimme omat hihamme erilaisten käytännön haasteiden parissa. 

Näin alkoi Taitopolin tarina syksyllä 2022 Synonymic Oy:n ja Bisnesluotsi Oy:n yhteistyöhalusta – ammattitaitomme yhdistäen voimme auttaa asiakkaitamme entistä laajemmin erilaisissa yritystalouteen ja digitaaliseen taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Jaamme näkemyksiä ja teemme käytännön tekoja, joilla edistämme asiakkaittemme onnistumisia.

Anu Lukander on käytännönläheinen kouluttaja, jolla on pitkä kokemus eri alojen yritysten taloushallinnon parissa. Tilitoimistotyössä yrittäjien haasteet tulivat Anulle tutuiksi, ja nyt hän haluaa auttaa yrittäjiä kampittamaan näitä haasteita. Kirjanpidon osaaminen yhdistettynä liiketoiminnan haasteiden tunnistamiseen antaa Anulle vahvan pohjan tarjota tukea sinunkin liiketoiminnallesi.

Mia Janhunen valmentaa yksilöitä ja tiimejä missionaan kestävän yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen. Mialla on pitkä kokemus teollisuuden parista erilaisista talouden asiantuntija- ja johtotehtävistä. Kouluttajana Mia on saanut kiitosta analyyttisesta vuorovaikutustyylistään ja innovatiivisesta otteestaan liiketoiminnan kehittämiseen

Lataa tästä vinkit yrityksen arkeen

HALUAMME TARJOTA PIENIMMILLE YRITYKSILLE ALENNUKSEN KOULUTUSTEN HINNOISTA

Esimerkki:
LIIKEVAIHTO, K€ LIVE €VERKKO €
0-100-20 %212158
101-300-10 %239177
>300norm. hinta265197